SkiManijaci odela! RASPRODAJA!

spot_img

Drugari, SkiManijaci

Na prodaju nadaleko čuvena i širom Alpa poznata SkiManijak odela!

Vrhunskog kvaliteta, izuzetno vizuelno upečatljiva, za početnike, napredne rekreativce i vrhunske skijaše. Savršena za duge i kratke karving zavoje, ali i lagane plužne zavoje i sve ostale skijaške tehnike.

Upečatljiva i za poziranje na snegu, neprevaziđena za kuliranje po ski bifeima i apres ski žurke.

Trošili smo ih pune četiri sezone i – nismo uspeli da ih potrošimo. Odlično su očuvana, sa zaista neznatnim tragovima korišćenja, jer su napravljana od najboljih dostupnih materijala, posebno skrojena za dug boravak na snegu i intenzivne aktivnosti. Idealno podnose sve zimske uslove, od najhladnijih decembarskih dana i snežnih mećava, do sunčanih skijanja u martu i aprilu.

Odela su našeg dugogodišnjeg snabdevača, firme Energiapura, dostupna su u veličinama S, M, L i XL. Ako želite da ih vidite i probate, javite se na telefone SkiManijaka.

Odela-u-Orcieres-u-Skimanijaci-Zanimljivosti-thumb4
SuperDévoluy-Skimanijaci-skim2004
SkiManijaci Ski Odela 1
SkiManijaci Ski Odela 2
SkiManijaci Ski Odela 3
Odela-u-Orcieres-u-Skimanijaci-Zanimljivosti-thumb3
Odela-u-Orcièresu-Skimanijaci-Zanimljivosti-feat
SuperDévoluy-Skimanijaci-skim2001
SkiManijaci Ski Odela 5
Kopaonik-2021-Skimanijaci-skim011
Kopaonik-2021-Skimanijaci-skim006
Odela-u-Orcieres-u-Skimanijaci-Zanimljivosti-thumb6
Kopaonik-2021-Skimanijaci-skim013
SkiManijaci Ski Odela 4
Les-Sybelles-impressions-Skimanijaci-thumb3
Orcieres-Skimanijaci-skim1907
Odela-u-Orcieres-u-Skimanijaci-Zanimljivosti-thumb4 SuperDévoluy-Skimanijaci-skim2004 SkiManijaci Ski Odela 1 SkiManijaci Ski Odela 2 SkiManijaci Ski Odela 3 Odela-u-Orcieres-u-Skimanijaci-Zanimljivosti-thumb3 Odela-u-Orcièresu-Skimanijaci-Zanimljivosti-feat SuperDévoluy-Skimanijaci-skim2001 SkiManijaci Ski Odela 5 Kopaonik-2021-Skimanijaci-skim011 Kopaonik-2021-Skimanijaci-skim006 Odela-u-Orcieres-u-Skimanijaci-Zanimljivosti-thumb6 Kopaonik-2021-Skimanijaci-skim013 SkiManijaci Ski Odela 4 Les-Sybelles-impressions-Skimanijaci-thumb3 Orcieres-Skimanijaci-skim1907
spot_img

IZ ISTE KATEGORIJE

spot_img