Izjava o odricanju odgovornosti

Informacije sadržane na veb sajtu www.skimanjaci.com (SkiManijaci) pruža Udruženje ljubitelja ski sporta SkiManijaci. Informacije objavljene na ovom sajtu su isključivo opšteg karaktera. Iako se trudimo da informacije objavljene na sajtu budu ažurne i tačne, SkiManijaci ne mogu da daju bilo kakve izjave ili garancije bilo koje vrste, izričito navedene ili podrazumevane, o potpunosti, tačnosti, pouzdanosti, pogodnosti ili dostupnosti informacija i svega u vezi sa informacijama, proizvodima, uslugama ili povezanim grafičkim sadržajem koji se nalaze na sajtu SkiManijaka. Stoga se na informacije objavljene na sajtu SkiManijaka oslanjate isključivo na sopstveni rizik i odgovornost.

SkiManijaci ni u kom slučaju ne mogu da snose odgovornost za bilo kakav gubitak ili štetu, uključujući, bez ograničenja, indirektni ili posledični gubitak ili štetu, ili bilo kakav gubitak ili štetu koji mogu da nastanu kao posledica upotrebe sajta www.skimanijaci.com.

Preko sajta SkiManijaka možete da pristupite drugim veb lokacijama koje nisu pod nadzorom SkiManijaka i za čiji sadržaj SkiManijaci ne odgovaraju. SkiManijaci nemaju kontrolu nad prirodom, sadržajem i dostupnošću tih veb lokacija. Uključivanje bilo kojih veza ne podrazumeva nužno preporuku ili odobravanje stavova iznetih u njima.

SkiManijaci čine sve napore da veb lokacija www.skimanijaci.com radi i funkcioniše bez zastoja. Međutim, SkiManijaci ne mogu preuzeti odgovornost ukoliko se dogodi da veb sajt www.skimanijaci.com privremeno bude nedostupan usled tehničkih problema koji su van naše kontrole.