Izjava o odricanju odgovornosti

Informacije sadržane na web sajtu www.skimanjaci.com (SkiManijaci) pruža Udruženje ljubitelja ski sporta SkiManijaci. Informacije objavljene na ovom sajtu su isključivo opšteg karaktera. Iako se trudimo da informacije objavljene na sajtu budu ažurne i tačne, SkiManijaci ne mogu da daju bilo kakve izjave ili garancije bilo koje vrste, izričito navedene ili podrazumevane, o potpunosti, tačnosti, pouzdanosti, pogodnosti ili dostupnosti informacija i svega u vezi sa informacijama, proizvodima, uslugama ili povezanim grafičkim sadržajem koji se nalaze na sajtu SkiManijaka. Stoga se na informacije objavljene na sajtu SkiManijaka oslanjate isključivo na sopstveni rizik i odgovornost.

Poštujući Vašu privatnost, omogućili smo Vam da sajt SkiManijaka možete da pretražujete anonimno, da nam ne kažete ko ste niti da nam otkrijete svoje lične podatke.

Tokom opšteg pretraživanja prikupljamo isključivo podatke sa standardnih server logova.

To obuhvata Vašu IP (Internet Protocol) adresu, ime domena, vrstu pretraživača, operativni sistem, kao i informacije kao što su web sajt koji Vas je uputio ka nama, fajlovi koje ste preuzeli, stranice koje posećujete i datumi/vreme tih poseta.

Kada je reč o prikupljanju ličnih podataka koji se mogu identifikovati, ako se prijavite za naš newsletter ili dobijanje obaveštenja, ili se prijavite na elektronsku mailing listu, zatražićemo od Vas će da navedete lične podatke kao što su Vaše ime, prezime i e-mail adresa.

Ove informacije prikupljamo isključivo uz Vaše odobrenje.

Prilikom posete sajtu SkiManijaka prihvatate i postavljanje određenih kolačića – cookies.
O tome šta su cookies i koji kolačići se koriste na sajtu SkiManijaka opširnije pročitajte klikom OVDE

SkiManijaci ni u kom slučaju ne mogu da snose odgovornost za bilo kakav gubitak ili štetu, uključujući, bez ograničenja, indirektni ili posledični gubitak ili štetu, ili bilo kakav gubitak ili štetu koji mogu da nastanu kao posledica upotrebe sajta www.skimanijaci.com.

Preko sajta SkiManijaka možete da pristupite drugim web lokacijama koje nisu pod nadzorom SkiManijaka i za čiji sadržaj SkiManijaci ne odgovaraju. SkiManijaci nemaju kontrolu nad prirodom, sadržajem i dostupnošću tih wveb lokacija. Uključivanje bilo kojih veza ne podrazumeva nužno preporuku ili odobravanje stavova iznetih u njima.

SkiManijaci čine sve napore da web lokacija www.skimanijaci.com radi i funkcioniše bez zastoja. Međutim, SkiManijaci ne mogu preuzeti odgovornost ukoliko se dogodi da web sajt www.skimanijaci.com privremeno bude nedostupan usled tehničkih problema koji su van naše kontrole.

spot_img
spot_img
spot_img